Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Vilket ord är du nyfiken på idag?

Bankordlista

C

Courtage är den avgift du betalar när du handlar med aktier och värdepapper. Tas ut av den bank/aktör som du använder vid köp och försäljning av aktier. Hur mycket du betalar i courtage beror på vilket slags courtage som är aktuellt i ditt fall (courtageklass).

CRS är en förkortning för Common Report Standard och omfattar personer som har skatterättslig hemvist i annat land än Sverige och USA. Se även förklaring av skatterättslig hemvist.

Här kan du läsa mer om CRS på Skatteverkets hemsida 

CVC-kod är en tresiffrig kod på baksidan av ditt betal- eller kreditkort. Behöver anges när du handlar med ditt kort på Internet.