Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

Läs mer

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Samarbeten

Att samarbeta med oss skapar nya möjligheter och mervärde. Stärk ert erbjudande med riktigt bra banktjänster från oss!

Olika partnerskap

En grupp människor samarbetar vid ett bord

Medlemsorganisationer

Som medlemsorganisation kan ni erbjuda riktigt bra banktjänster till era medlemmar. Det är ett effektivt sätt att stärka lojaliteten och gemenskapen. Bra banktjänster motiverar befintliga medlemmar att stanna längre i organisationen och utgör ett attraktivt erbjudande vid rekrytering av nya medlemmar

Läs mer
Två tjejer sitter och jobbar framför datorn

Låneförmedlare

Genom att samarbeta med oss och förmedla våra privatlån får ni en stark och konkurrenskraftig bank i er panel. Vi samarbetar i nuläget med 17 olika förmedlare där ambitionen är att erbjuda finansiering till förmånliga villkor och utan onödigt krångel. Här hittar du information och kan läsa mer om våra aktuella låneförmedlare.

Läs mer
circles

Vad innebär ett samarbete

Check mark

Enkla och förmånliga banktjänster

Check mark

Partnerskap efter er verksamhets behov

Check mark

Stärkt lojalitet och gemenskap bland medlemmar

Kontakta mig

Vill ni samarbeta?

Kommerciell chef Pontus von Sydow

Pontus von Sydow

Kommersiell Chef