Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Samarbeten

Vi är alla en del av en gemenskap. I familjen, på jobbet, bland vänner – överallt. Tillsammans uppnår vi mer och det är till nytta både för individen och för resten av laget. Vi samarbetar därför med ett antal noga utvalda partners, för att kunna erbjuda enkla, trygga och förmånliga produkter och tjänster till våra kunder. Att samarbeta med oss skapar nya möjligheter och mervärden. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Olika partnerskap

Affärspartners har möte tillsammans

Affärspartners

Genom samarbete kan vi uppnå mer och skapa goda förutsättningar för en bättre privatekonomi. Våra affärspartners är viktiga för oss och tillsammans kan vi erbjuda trygga, enkla och förmånliga produkter och tjänster. Här hittar du mer information om våra partners. 

Affärspartners
Person sitter vid datorn och skriver

Låneförmedlare

Genom att samarbeta med oss och förmedla våra privatlån får ni en stark och konkurrenskraftig bank i er panel. Vi samarbetar i nuläget med 15 olika förmedlare där ambitionen är att erbjuda finansiering till förmånliga villkor och utan onödigt krångel. Här hittar du information och kan läsa mer om våra aktuella låneförmedlare.

Låneförmedlare
Kvinna pratar med kollega och är glad

Medlemsorganisationer

Som medlemsorganisation kan ni erbjuda riktigt bra banktjänster till era medlemmar. Det är ett effektivt sätt att stärka lojaliteten och gemenskapen. Bra banktjänster motiverar befintliga medlemmar att stanna längre i organisationen och utgör ett attraktivt erbjudande vid rekrytering av nya medlemmar.

Medlemsorganisationer

Vad innebär ett samarbete

Check mark

Enkla och förmånliga banktjänster

Check mark

Partnerskap efter er verksamhets behov

Check mark

Stärkt lojalitet och gemenskap bland medlemmar

Kontakta mig

Vill ni samarbeta?

staff-img

Anna Ehmke

Partnerkoordinator