Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Lediga tjänster

Är du en person som vill mer än de flesta? Lån & Spar Bank växer så det knakar och söker rätt medarbetare till vårt drivna team i Malmö. Hos oss får du växa med nya utmaningar i ett entreprenöriellt klimat.

Kollegor pratar i korridoren

Att arbeta med oss

Vi på Lån & Spar Bank befinner oss på en spännande resa, med ambitionen att anpassa vår roll som bank efter hur samhället förändras. I dag är vi runt 450 anställda, varav drygt 35 medarbetare i Sverige.

Som medarbetare hos oss får du mycket frihet under ansvar i ett företag där besluten ibland behöver fattas väldigt snabbt. Vi värdesätter resultat och mod att våga utmana och tänka nytt. Dessutom får du fantastiska kollegor och en arbetsplats i nyrenoverade lokaler med härlig utsikt över centrala Malmö.

Check
Våga utmana & tänka nytt
Check
Snabba beslutsvägar
Check
Stark teamkänsla
Check
Nyrenoverade lokaler
Kollegor pratar på kontoret

För att trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är självgående och har en stark teamkänsla. Du tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål och bidrar aktivt till att definiera problem, hitta lösningar och effektivisera både verksamheten och kundupplevelsen. Du är van att agera proaktivt och mycket professionellt mot kunder och samarbetspartners. Att skapa goda och långsiktiga relationer är något naturligt för dig och du kan ställa dig bakom våra värdeord: tillit, entusiasm, ansvar och mod.