Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Säkerhet & juridik

Att vi har ditt förtroende är väldigt viktigt för oss. Det är utan tvekan vår största tillgång och något vi hela tiden jobbar för att behålla. Därför gör vi allt vi kan för att ta hand om och behandla dina uppgifter på ett ansvarsfullt sätt och med den omtanke som du förtjänar. 

Din säkerhet i fokus

När du använder våra tjänster ska du helt enkelt kunna vara säker på att dina uppgifter är skyddade och att din information används till det den ska användas till. Vi bryr oss om dig och ditt förtroende är värdefullt för oss.  

För att du ska veta vad vi gör för att garantera din säkerhet och hur vi gör det har vi här samlat all information som har med säkerhet och juridik att göra. Du kan i lugn och ro läsa eller ladda ner information om exempelvis hur vi behandlar dina personuppgifter och hur vi hanterar och skyddar den elektroniska kommunikationen på vår webbplats. 

Har du några frågor eller inte hittar det du letar efter är du självklart välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för dig.

Tips för en säkrare bankvardag

Person betalar via internet

Nyheter

Stärkt säkerhet vid betalningar

Kryptovalutor

Nyheter

Myndigheterna varnar för investeringar i kryptotillgångar