Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Vilken bilförsäkring ska jag välja?

Vilken försäkring du ska välja beror på hur omfattande försäkring du behöver och vill ha. Om du är osäker kan du alltid kontakta oss för mer information.

Du kan välja mellan:

1. Trafikförsäkringen: ersätter personskador och skador på annans egendom och är en försäkring du måste ha enligt lag för att få köra din bil. 

2. Halvförsäkringen: är ett komplement till Trafikförsäkringen och täcker fler skador så som glasskador, brandskador och stöld.  

3. Helförsäkring: inkluderar halvförsäkring och vagnskadeförsäkring. När du köper en helt ny bil ingår ofta en treårig vagnskadegaranti från leverantören, men om det saknas eller om bilen är äldre än tre år kan du välja att lägga till skydd vid vagnskada.