Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Skaffa BankID

Du behöver ett BankID för att logga in i Internetbanken, sköta dina bankärenden och signera avtal digitalt. Det fungerar som din elektroniska legitimation och kan användas online hos många olika myndigheter och företag. Din huvudbank hjälper dig med ditt BankID.

Mobiltelefon med BankID

Mobilt BankID

För att använda ett Mobilt BankID behöver du ladda ner och installera BankID-appen i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du behöver aktivera och hämta ett nytt BankID kontaktar du din bank. När du har gjort det är du redo att logga in i vår Internetbank och göra dina bankärenden. 

Instruktion på hur man laddar ner BankID på fil

BankID på fil

Om du vill använda BankID på fil behöver det finnas sparat i ett säkerhetsprogram lokalt på din dator. Har du inte redan ett aktivt BankID beställer du det enkelt via din vanliga bank. När allt är installerat och klart kan du logga in i vår Internetbank och få full kontroll över dina banktjänster hos oss. 

Internetbanken

Med ditt BankID loggar du snabbt och enkelt in i vår Internetbank. Det är smidigt och ger dig möjlighet att sköta dina bankärenden online när det passar dig. När du är inloggad kan du se dina konton och ditt saldo, göra överföringar, se alla dina transaktioner och mycket mer.

Vår Internetbank förenklar din bankvardag och ger dig full kontroll över dina banktjänster hos oss. Smidigt, enkelt och på dina villkor – precis som det ska vara.

Mer om