Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Ingår reseförsäkring i hemförsäkringen?

Ja, reseskyddet ingår i vår hemförsäkring under resans första 45 dagar. Har du valt att teckna en Hemförsäkring Plus gäller försäkringen under resans första 60 dagar. Har du barn under 18 år, som inte bor i samma bostad som du, gäller försäkringen också för dem när de är med på resan.

Observera att för att reseskyddet ska gälla i hela världen krävs att du är bosatt och folkbokförd i Sverige, om inte så gäller reseskyddet endast i Sverige.