Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hur beräknar jag värdet på mitt lösöre?

Vi föreslår att du gör en lista över dina saker och sedan räknar ut vad dessa kan vara värda idag och slutligen får du en totalsumma. På så sätt kan du se om du behöver en försäkring som täcker lösöre för 200 000 kr eller om dina saker kan ha ett värde upp mot 1 000 000 kr.

Kom ihåg att det så kallade bortaskyddet för lösöre i din hemförsäkring även gäller i fritidshuset, men inte för stöldbegärliga saker. I Gjensidiges hem- och villaförsäkringar är maxbeloppet på 50 000 kr (bas och lagom) – 100 000 kr (plus). Om du har en allrisk i din hemförsäkring gäller den med motsvarande beloppsbegränsningar i fritidshuset.