Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Julkula i en julgran

God Jul och Gott Nytt År!

nyheter

Nu är julen äntligen här igen! För många innebär det efterlängtad och välbehövlig tid med nära och kära. Oavsett hur och var du väljer att fira din jul hoppas vi att den skänker dig värme, glädje och skön avkoppling.

Tack 2019!

Alldeles runt hörnet väntar det nya året. Innan vi tar klivet in i 2020 och det nya årtiondet vill vi kort summera ett händelserikt 2019.

2019 har på många sätt varit ett händelserikt år. Riksbanken har satt punkt för en nästan fem år lång period med minusränta i Sverige, Konjunkturinstitutet (KI) konstaterade tidigare i år att högkonjunkturen är över och en ny betaltjänstlag som ska minska risken för bedrägerier och göra dina betalningar ännu säkrare har trätt i kraft.

För dig som kund i Lån & Spar Bank har året bland annat inneburit en ny och förbättrad kortförsäkring. Vi har också lanserat en ny logga och uppdaterat vår grafiska profil.

Välkommen 2020!

Nu lyfter vi blicken mot år 2020 och alla spännande möjligheter som står för dörren. Vi ser fram emot det nya året och kommer då fortsätta vårt arbete med att utveckla våra produkter och tjänster för din skull. Allt för att din bankvardag hos oss ska bli så enkel, smidig och bra som möjligt.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn