Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hållbar ekonomi

Att tänka hållbart när det kommer till ekonomi är inte bara bra för planeten och klimatet, det är även bra för din plånbok. Därför vill vi ge dig tips och inspirera dig att göra genomtänkta ekonomiska val som även gynnar en hållbar utveckling.

Mamma och dotter odlar
Någon drar ut kontakten från eluttaget

Hur blir du energisnål?

Vilken utrustning och vilka maskiner drar mest el i hemmet? Var finns energitjuvarna, och vad kan du göra för att dra ner på din elkonsumtion och kapa dina elkostnader?

Tips för att sänka dina elkostnader i hemmet 

Vad kan jag göra för att sänka mina elkostnader i jul?  

Nyplockade grönsaker

Hållbar privatekonomi

Det finns mycket du kan göra för att bli ekonomismart och samtidigt göra din ekonomi mer hållbar. Allt från vilken mat du väljer till vilka kläder du köper och hur ofta påverkar såväl plånbok som planet. Att vara ekonomismart är även att agera hållbart.

Ekonomismart del 1 – så kan du minska dina matkostnader

Ekonomismart del 2 – Kläder som är bra för miljön

Handlingar som gör gott både för planet och plånbok