Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Hand med träd

Information om insättningsgaranti

nyheter

Inlåningskonton, inklusive tillgodohavande på Mastercard, i Lån & Spar Bank omfattas av den danska insättningsgarantin. Det innebär att du på ett antal av dina konton får tillbaka hela eller delar av dina insättningar om vi skulle hamna på obestånd. Det maximala ersättningsbeloppet är motsvarande 100 000 euro per insättare.

Vi skickar ut information om insättningsgarantin per post eller via vår Internetbank. Oavsett hur du mottar informationen finns den också tillgänglig digitalt i Internetbanken.

Läs mer om insättningsgarantin här!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn