Inga resultat hittades.

Nyhet

Villkorsuppdatering kortförsäkring

Under oktober månad uppdateras villkoren för den kortförsäkring som ingår i Lån & Spar Bank Mastercard. Detta görs för att förtydliga och göra det enklare för dig som kund att förstå vad villkoren innebär. Villkorsändringarna görs av försäkringsgivaren Europeiska ERV och börjar gälla från och med 13 oktober 2021.  Som kund behöver du inte godkänna förändringarna, utan dessa träder i kraft vid angivet datum om inget annat meddelas.

Hur fungerar kortförsäkringen?

I kortförsäkringen ingår en kompletterande reseförsäkring som ger dig som betalar mer än halva din resa med Lån & Spar Bank Mastercard ett extra skydd. Utöver reseskyddet ingår det bland annat en köpförsäkring för exempelvis hemelektronik. Försäkringen gäller också vid tankning av fel bränsle och förlust av hem- eller fordonsnycklar.

Information i Internetbanken

Samtliga kunder som berörs av kommande villkorsuppdatering kommer få  mer information om detta i Internetbanken. I meddelandet som skickas ut finns de uppdaterade villkoren bifogade.

Frågor?

Vid frågor kring villkorsuppdateringen är du välkommen att kontakta Europeiska ERV.

Har du frågor om ditt kreditkort är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-205 600. Våra öppettider är helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00. Det går också bra att skicka ett meddelande till oss i Internetbanken.

Läs mer om försäkringen

Kortförsäkring
Villkor & blanketter 

Fler nyheter

Dina synpunkter är viktiga för oss
Riksbanken varnar för falsk försäljning av e-kronor
Resa under coronapandemin- att tänka på
Glad midsommar!

Kontakta oss

Vi har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se