Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Smarta ekonomitips

Med smarta ekonomitips kan du få ut mer av din ekonomi, och spara både tid och pengar. Med relativt små och enkla medel kan du faktiskt göra stor skillnad. Här samlar vi tips, inspiration och annan matnyttig information som, på ett ekonomiskt plan, kan göra livet enklare och framtiden roligare.

Ett par sitter framför datorn
En glad flicka i solglasögon

Semestra plånbokssmart

När det vankas semester och ledighet finns det mycket att vinna på att planera ekonomin väl. Om du har koll på pengarna kan du både få ut mer av semesterkassan och njuta lite extra av din ledighet. Vi berättar hur du gör och vad som kan vara bra att tänka på när du ska semestra plånboksvänligt. 

Hemester - våra bästa tips

Budget till semestern - Koppla av utan ekonomisk stress 

Sportlovsaktiviteter för liten plånbok

En kille läser på mobilen och lyssnar på en podcast

Bok- och poddtips om privatekonomi

Idag finns ett stort utbud av spännande och intressanta böcker och poddar på temat ekonomi. Därför har vi samlat några artiklar med tips på läsning, lyssning och appar som vi hoppas kan ge dig inspiration, och samtidigt hjälpa dig till en bättre privatekonomi. 

6 appar som hjälper dig med ekonomin

Appar för din privatekonomi

Boktips för din privatekonomi