Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Kreditkortet Lån & Spar Bank Mastercard

Villkorsuppdatering kortförsäkring

nyheter

Under oktober månad uppdateras villkoren för den kortförsäkring som ingår i Lån & Spar Bank Mastercard. Detta görs för att förtydliga och göra det enklare för dig som kund att förstå vad villkoren innebär. Villkorsändringarna görs av försäkringsgivaren Europeiska ERV  och börjar gälla från och med 13 oktober 2021.  Som kund behöver du inte godkänna förändringarna, utan dessa träder i kraft vid angivet datum om inget annat meddelas.

Hur fungerar kortförsäkringen?

I kortförsäkringen ingår en kompletterande reseförsäkring som ger dig som betalar mer än halva din resa med Lån & Spar Bank Mastercard ett extra skydd. Utöver reseskyddet ingår det bland annat en köpförsäkring för exempelvis hemelektronik. Försäkringen gäller också vid tankning av fel bränsle och förlust av hem- eller fordonsnycklar.

Information i Internetbanken

Samtliga kunder som berörs av kommande villkorsuppdatering kommer få  mer information om detta i Internetbanken. I meddelandet som skickas ut finns de uppdaterade villkoren bifogade.

Frågor?

Vid frågor kring villkorsuppdateringen är du välkommen att kontakta Europeiska ERV.

Har du frågor om ditt kreditkort är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-205 600. Våra öppettider är helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00. Det går också bra att skicka ett meddelande till oss i Internetbanken.

Läs mer om försäkringen

Kortförsäkring
Villkor & blanketter 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn