Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
En miniräknare

Nu kommer Skatteåterbäringen

nyheter

Väntar du fortfarande på din skatteåterbäring? Om du deklarerat digitalt eller på papper kan det vara din tur nu.

Med start idag, tisdag den 9 juni, och fram till och med fredag den 12 juni betalar Skatteverket ut återbäringen till dig som deklarerat digitalt eller på papper senast 4 maj 2020.

Pengarna betalas ut automatiskt till det bankkonto som du anmält till Skatteverket. Har du inte registrerat något konto hos Skatteverket behöver du själv begära utbetalning av din återbäring. Pengarna finns då på ditt skattekonto fram till dess att begäran görs via Skatteverket. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Tips till dig som får pengar tillbaka på skatten

Ett extra tillskott kan vara välbehövligt av många olika anledningar. Önskelistan över saker du vill använda pengarna till kan dock vara lång, och det är inte alltid lätt att veta hur pengarna hanteras på lämpligast vis. I vår Ekonomiskola har vi samlat våra bästa tips. Klicka här för att ta del av tipsen.

Läs mer

Viktiga datum för Skatteåret 2020


Det här kan du göra med skatteåterbäringen – 3 tips

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn