Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Kille går uppför trappa och kollar på sin telefon

Nu kan du ansöka om högre lånebelopp hos oss!

nyheter

Idag den 18:e februari höjer vi beloppsgränsen för våra privatlån, vilket innebär att du nu kan ansöka om lån till större investeringar i till exempel ditt boende eller en ny bil. Har du lån och krediter på flera ställen? Då kan du också ansöka om att samla dessa i större utsträckning hos oss och det kan sänka dina lånekostnader. Ansöker du själv kan du ansöka om lån upp till 500 000 kr och om du har en medsökande kan ni ansöka upp till 600 000 kr. Tänk på att du kan öka dina chanser till ett förmånligt lån om ni är 2 som söker tillsammans.

Varför gör vi denna förändring?

Det finns flera anledningar till att vi höjer gränserna för hur mycket man kan låna. Grunden i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi, detta bland annat genom en enkel, transparent och förmånlig finansiering. Förändringen som är efterfrågad av våra kunder innebär att man till exempel i större utsträckning ska kunna samla alla sina lån hos oss, för att sänka sina lånekostnader och inte behöva hålla reda på flera betalningar varje månad.

Oscar Thasén, Sverigechef på Lån & Spar Bank förklarar vidare: -Vi vill också stödja en grön omställning och oavsett om det innebär att byta ut dieselbilen till en laddhybrid eller att installera en solcellsanläggning på taket, så innebär det som regel kapitaltunga investeringar. Samtidigt ger dessa investeringar både kostnadsbesparingar för den enskilde individen och bidrar till att vi kan nå de globala klimatmålen.

Vi på Lån & Spar Bank förespråkar precis som tidigare en god kreditgivning och värnar en sund privatekonomi. Genom att höja beloppsgränsen för våra privatlån ser vi fram emot att kunna hjälpa ännu fler till en bättre privatekonomi.

Välkommen att se över dina möjligheter till en bättre finansiering. Ansök om att samla dina lån

Effektiv ränta per 2022-02-18: 3,36 %

Vill du veta mer?

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss

Vi finns här för dig!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn