Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Julgran och julkulor

God Jul och Gott Nytt År

nyheter

Nu är julen här och för många närmar sig årets sista arbetsdag. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande, men även för eftertanke. Vi önskar dig en god och avkopplande julhelg och ett gott nytt år.

2021 i backspegeln

2021 närmar sig sitt slut och det är dags att summera året som gått. Även fast samhället successivt öppnat upp mer under årets gång och vi har fått möjligheten till mer närhet från nära och kära, så har året präglats av Coronaviruset. Vi har och får fortsatt anpassa vår vardag efter nya regler och föreskrifter. På den politiska arenan har vi upplevt en ny regeringskris och på den sportsliga arenan fick vi bland annat gratulera våra svenska atleter till nio olympiska medaljer på OS i Tokyo.

Vi på Lån & Spar Bank har under året fortsatt arbeta för att göra din bankvardag hos oss så enkel som möjligt och för att finnas till för dig när du behöver vår hjälp. Nöjda kunder är grunden i vårt arbete och vi är stolta över det fina betyg vi fick i årets kundnöjdhetsundersökning från Svenskt Kvalitetsindex.

Välkommen 2022!

Nu lyfter vi blickarna mot 2022, där vi kommer fortsätta fokusera på att utveckla våra produkter och tjänster. Vi hoppas att det nya året kommer bjuda på både nya utmaningar och möjligheter. Framför allt hoppas vi kunna återgå till en mer normal vardag, där vi bland annat kan umgås tillsammans som vanligt.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn