Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Konsumtion

Vi alla konsumerar, men av olika anledningar och på olika sätt. Hur vi väljer att betala är också något som varierar. En del föredrar kreditkort medan andra väljer sitt vanliga bankkort. På den här sidan har vi samlat information om allt från varför det kan vara bara att ha ett kreditkort till hur du handlar säkert på internet och vad handelns reor och kampanjdagar kan göra med vårt köpbeteende.

En person bär på påsar
Flera olika betalkort

Betala med kort

Om du har bestämt dig för att skaffa ett kreditkort, eller byta ut ditt befintliga, finns det en del att tänka på och ta hänsyn till. Utbudet av tillgängliga kreditkort är stort och valet är inte enkelt.

Ge dig förutsättningar att göra ett bra val genom att läsa på ordentligt innan. Låt oss hjälpa dig!

Så mycket kostar ditt bankkort

Kreditkort - varför är det bra att ha? 

Reaskylt på skyltfönstret

Vilken effekt har readagar på vårt köpbeteende?

Kampanj- och readagar är ett allt vanligare fenomen i detaljhandeln. Reorna blir fler och fler till antalet, och som konsument kan det ibland vara svårt att stå emot alla lockande specialerbjudanden. Men vilken effekt har egentligen readagar som Singles Day och Black Friday på vårt köpbeteende?

Readagar – ett växande fenomen för en ökad konsumtion

Våra bästa Black Friday-tips