Inga resultat hittades.

Nyhet

Utökat samarbete kring försäkringar

Din trygghet är viktig för oss, och en viktig förutsättning för trygghet är bra försäkringar. Därför väljer vi att utöka vårt samarbete med försäkringsbolaget Gjensidige.

Sedan tidigare samarbetar vi med Gjensidige kring vårt Låneskydd. På måndag den 14 september 2020 kommer vi att utöka detta samarbete ytterligare. För dig som kund i Lån & Spar Bank innebär det att du erbjuds möjlighet att teckna en rad olika person- och sakförsäkringar till bra pris.

Läs mer om samarbetet här

Har du rätt försäkringar?

Det är viktigt att ha ett försäkringsskydd som är anpassat efter dig och din livssituation, och som ger dig det skydd som just du behöver. Genom vårt samarbete med Gjensidige kan du få hjälp med att hitta och teckna rätt försäkringar i förhållande till dina behov. Gjensidige erbjuder bland annat olycksfallsförsäkring, bilförsäkring, hemförsäkring, båtförsäkring och sjukvårdsförsäkring – allt för att du ska ha möjlighet att försäkra det som är värdefullt för dig.

Mer om Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag. De har försäkrat liv, hälsa och egendom sedan 1816. Gjensidige etablerades i Sverige 2006 och försäkrar både privatpersoner och företag.

Vill du veta mer?

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!

 

Fler nyheter

Dina synpunkter är viktiga för oss
Villkorsuppdatering kortförsäkring
Riksbanken varnar för falsk försäljning av e-kronor
Resa under coronapandemin- att tänka på

Kontakta oss

Vi har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se