Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
En midsommarstång

Vi vill önska en trevlig midsommar!

nyheter

På fredag är det äntligen midsommar igen! Då är det dags att dansa kring midsommarstången och duka fram den klassiska midsommarbuffén med god sill, färskpotatis, gubbröra och givetvis jordgubbstårtan.

Varför firar vi midsommar?

Men varför firar vi egentligen midsommar i Sverige? Från början handlade det om att vi, den 24 varje år, firade minnet av Johannes Döparen. Mycket har hänt sedan dess och nu firar vi midsommar för att i första hand uppmärksamma ljuset. För många ses även midsommar som startstartskottet på sommaren. Midsommarstången och blommorna är symboler för hur hela landet blomstrar den här tiden på året.

Vi finns för dig hela sommaren

Vi hoppas att du får njuta av en lång och härlig sommar, men om du behöver vår hjälp finns vi där för dig helgfria vardagar kl. 8-17.

Vi på Lån & Spar önskar dig en trevlig och solig midsommarafton!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn