Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Blå bakgrund med röda julgranskulor

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År!

nyheter

Nu nalkas det juletider och det är något som många har längtat efter. Oavsett hur du väljer att fira din jul hoppas vi att du får njuta av en skön och avkopplande julhelg. Vi vill även ta tillfället i akt att önska dig ett riktigt gott nytt år.

En tillbakablick på 2023

Året börjar närma sig sitt slut och vad passar då inte bättre än att kort sammanfatta 2023? Även detta år har varit ekonomiskt utmanande med hög inflation och höga räntor. I september höjdes styrräntan till 4 procent, vilket var den åttonde raka höjningen som dessutom resulterade i den högsta räntenivån sedan 2008.

Vi på Lån & Spar Bank har under året som gått fortsatt att arbeta för att göra din bankvardag hos oss så enkel som möjligt. Vi har bland annat uppdaterat vår Internetbank med ett nytt utseende och nya funktioner. Allt för att skapa en bättre användarupplevelsen för dig som kund.

I vanlig ordning har även SKI (Svenskt Kvalitetsindex) genomfört sin årligt återkommande kundnöjdhetsundersökning. Årets resultat visar att branschen i stort backar på grund av ränteförändringar, inflation och ekonomisk osäkerhet. Trots detta kom vi, för tredje året i rad, på en fin och hedrande andraplats i undersökningen.

Vi välkomnar 2024!

Nu riktar vi blickarna mot 2024, som just nu är ett oskrivet blad. För vår del innebär det både nya möjligheter och fortsatt fokus på att utveckla våra produkter och tjänster ytterligare. Vi är redo och ser nu verkligen fram emot att få välkomna det nya året.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn