Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Julhälsning 2020

Vi önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!

nyheter

Så har vi äntligen kommit till den tiden på året som så många längtar efter. Julen är här igen och alldeles runt hörnet väntar ett nytt spännande år. Oavsett hur du väljer att fira din jul hoppas vi att den skänker dig både värme och välbehövd glädje.

Ett annorlunda och märkligt år

Coronaviruset har präglat större delen av 2020. När vi tittar i backspegeln kan det konstateras att ungefärliga nio pandemipräglade månader nu är tillryggalagda. Rådande situation har tvingat oss alla att göra uppoffringar och förändra vår vardag på olika sätt. Fysiska möten med nära och kära har ersatts med digitala diton. Arbete på kontor har i många fall ersatts med arbetsplatser vid köksbord, i vardagsrum eller på andra mer eller mindre lämpliga platser i hemmet.  Många skulle nog instämma i att det varit, och fortfarande är, en prövningarnas tid.

Kanske har social distansering varit en av de svåraste utmaningarna. Att inte få träffa nära och kära i samma utsträckning som tidigare är, med all rätt, både jobbigt och påfrestande. Men den fysiska distans vi tvingats till kan, tack och lov, göras mindre kännbar med hjälp av bland annat videosamtal. Tack vare tekniken har vi möjlighet att överbrygga det faktiska avståndet och både se och höra varandra även om vi befinner oss på olika platser.

I år vill vi uppmuntra dig att ersätta det sedvanliga julfirandet med ett digitalt sådant. Det är ett både smart och roligt sätt att samla nära och kära kring den härliga julmaten och de efterlängtade julklapparna. Med största sannolikhet blir det en annorlunda upplevelse, men låt oss göra annorlunda till något bra i år.

Välkommen 2021

Nu lyfter vi blicken mot 2021. Än så länge ett oskrivet blad, men redan nu färgat av en hel del förväntningar på och önskningar om en stegvis återgång till en mer normal vardag. En återgång vi alla nog längtar efter.

För vår del kommer 2021 innebära ett fortsatt fokus på och arbete med att utveckla våra produkter och tjänster för din skull. Med dig och dina behov i centrum är vårt mål att göra din bankvardag hos oss så enkel, smidig och bra som möjligt. Tillsammans för en bättre privatekonomi.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn