Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Färgade påskägg i en skål

Vi önskar dig en Glad påsk!

nyheter

Nu är det äntligen påsk igen! Det betyder att det är dags att pynta påskriset med färgglada fjädrar, måla ägg och äta godis från påskägget. För många innebär även påsken att duka fram påskbordet tillsammans med sina nära och kära. Oavsett hur du väljer att spendera din påsk hoppas vi att du får en solig och avkopplande ledighet med trevligheter.

Öppettider i påsk

Vi finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan 8–17.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har några frågor. Du är välkommen att ringa 040–205 600 eller skicka ett meddelande till info@lsb.se.

Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en härlig påskhelg!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn