Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Vår nya hemsida

Vi lanserar ny hemsida

nyheter

Vi är mycket glada och stolta över att få presentera vår nya hemsida, som är mer lättnavigerad, användarvänlig och erbjuder både nya och uppdaterade funktioner. I arbetet med nya hemsidan har vi bland annat fokuserat på förbättrade sök-funktioner, att hemsidan ska vara tillgänglig för fler och att kunna erbjuda fler sätt att komma i kontakt med oss.

Utökad Frågor & Svar

Vi har uppdaterat våra Frågor & Svar med fler kategorier som exempelvis Överföringar, Internetbanken och Försäkringar. Du kan enkelt skriva i sökfältet och få svar på din fråga eller trycka på vald kategori för att se all information för respektive kategori.

En hemsida för fler

Den nya hemsidan är framtagen med hänsyn till standarder inom tillgänglighet, vilket innebär att sidan ska kunna användas och läsas av fler. Exempelvis kan du nu tal del av våra villkor som ljudfiler och det blir enklare att navigera på hemsidan.

Chatt

För att öka vår servicenivå ytterligare lanserar vi nu också en förbättrad chatt-funktion, där du enkelt och snabbt kan få svar på dina allmänna frågor eller funderingar.

Vad tycker du?

Den nya hemsidan är till för dig och vår förhoppning är att de uppdateringar vi gjort kan göra din upplevelse och bankvardag hos oss smidigare och bättre. Därför vill vi också gärna veta vad du tycker. Dina synpunkter och tankar är viktiga för oss!

Du är välkommen att skicka ett mejl till info@lsb.se eller ringa oss på telefon 040-205 600. Vi finns här för dig!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn