Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Par kollar på sin dator

Var med och påverka!

nyheter

Vi vill göra din bankvardag så enkel, smidig och bra som möjligt. Det kräver ständig förbättring och stort fokus på dig som kund. En viktig del av vårt förbättringsarbete är dina tankar och synpunkter. Eftersom våra produkter och tjänster är till för dig vill vi givetvis veta vad du tycker.

Oavsett om du tycker att vi redan gör ett bra jobb eller kan bli ännu bättre så är din feedback viktig för oss.

Därför skickar vi nu ett SMS till kunder som varit i kontakt med oss. Har du ringt in via ett mobilnummer kommer du, efter avslutat samtal, att få ett SMS med möjlighet att delta i vår kundundersökning. Självklart är det frivilligt, men vi hade uppskattat din medverkan.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn