Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Samarbete mellan Lån & Spar Bank och Gjensidige

Utökat samarbete kring försäkringar

nyheter

Din trygghet är viktig för oss, och en viktig förutsättning för trygghet är bra försäkringar. Därför väljer vi att utöka vårt samarbete med försäkringsbolaget Gjensidige.

Sedan tidigare samarbetar vi med Gjensidige kring vårt Låneskydd. På måndag den 14 september 2020 kommer vi att utöka detta samarbete ytterligare. För dig som kund i Lån & Spar Bank innebär det att du erbjuds möjlighet att teckna en rad olika person- och sakförsäkringar till bra pris.

Har du rätt försäkringar?

Det är viktigt att ha ett försäkringsskydd som är anpassat efter dig och din livssituation, och som ger dig det skydd som just du behöver. Genom vårt samarbete med Gjensidige kan du få hjälp med att hitta och teckna rätt försäkringar i förhållande till dina behov. Gjensidige erbjuder bland annat olycksfallsförsäkring, bilförsäkring, hemförsäkring, båtförsäkring och sjukvårdsförsäkring – allt för att du ska ha möjlighet att försäkra det som är värdefullt för dig.

Mer om Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag. De har försäkrat liv, hälsa och egendom sedan 1816. Gjensidige etablerades i Sverige 2006 och försäkrar både privatpersoner och företag.

Vill du veta mer?

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!

 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn