Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Grillar på en kolgrill

Trevlig Valborg!

nyheter

Nu på fredag är det Valborgsmässoafton, vilket innebär att vi officiellt välkomnar våren och att ljuset har återvänt. Vi på Lån & Spar Bank hoppas att ni får en trevlig Valborg och en solig första maj!

På grund av rådande omständigheter så blir det inget klassiskt firande i år heller, men kanske kan ni träffas i minde sällskap och grilla utomhus istället?

Vi finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan 8-17. Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn