Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
test

Sverigechefens tankar kring vår nya app

nyheter

För två veckor sedan lanserade vi äntligen vår app, en tjänst som vi arbetat med under en längre tid. Appen har varit efterlängtad och har mottagits väl av våra kunder. Lån & Spar Banks Sverigechef, Pontus von Sydow, delar nu med sig av sina tankar kring appen och arbetet med att ta fram den.

Lån & Spar Banks Sverigechef, Pontus von Sydow, visar upp appen

Hur känns det att appen äntligen är lanserad?

- Lanseringen av Mobilbanken (appen) är en milstolpe i banken, och det är en stor glädje för oss alla som arbetat med appen att den nu är lanserad och tillgänglig för våra kunder. Det ska vara enkelt och smidigt att vara kund i Lån & Spar Bank och jag hoppas att appen kommer bli lika uppskattad av våra kunder, som den har varit efterlängtad. 

Hur ser du på den process som arbetet med appen har inneburit?

Det är en förmån att få arbeta med kompetenta och dedikerade kollegor som under en lång tid arbetat med vår Mobilbank. Ambitionen och målsättningen har varit att leverera en tjänst till våra kunder som håller god kvalitet, bland annat när det gäller användarupplevelsen men även ur ett säkerhetsperspektiv. 

Vad har du för tankar kring utveckling av framtida digitala tjänster?

Med kunden i fokus och en lyhördhet för vilka behov som finns, arbetar vi varje dag för att bidra till en enklare och smidigare hantering av privatekonomin. Detta innebär att vi kommer fortsätta utveckla appen, men även våra andra tjänster och produkter framöver. 

Hur ska lanseringen firas?

Vi kommer givetvis fira denna milstolpe med tårta på kontoret, men det största nöjet ligger i att få höra kundernas reaktioner och förhoppningsvis deras glädje över att en app nu äntligen är på plats.  

 

Har du inte hunnit ladda ner och testa appen ännu? Du laddar enkelt ner den till din telefon eller surfplattan, och givetvis finns den tillgänglig för både iPhone och Android.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn