Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
LSB nya förbättrade hemsida

Ny förbättrad hemsida

nyheter

Du kanske redan har märkt att vår hemsida ser annorlunda ut? Vi gjorde nyligen om och uppdaterade hemsidan för din skull. Mycket är nytt och det kan därför vara bra att känna till de förändringar som du kan ha störst nytt av.

Ny meny – bättre översikt

Den nya förbättrade menyn ger dig en tydlig översikt och gör det enkelt att ta sig runt på hemsidan. Klicka på någon av de fyra menyvalen ProdukterOm ossVardagstjänster eller Kundservice för att hitta det du letar efter.

En annan smart sak är att du nu alltid kommer åt menyn oavsett var på hemsidan du är. Det förenklar för dig om du snabbt vill gå vidare till ett annat menyval eller logga in i vår Internetbank.

Frågor och svar – ett smart hjälpmedel

Nu finns det en egen sida med vanliga frågor och svar. Här kan du snabbt och enkelt skriva din fråga direkt i sökfältet. Du kan också välja någon av de fyra kategorierna LånSparkontoKort och Faktura/Betalningar för att få fram all information för respektive kategori.

Vi uppdaterar hela tiden våra frågor och svar. Om du inte hittar det svar du letar efter får du gärna berätta för oss vad du saknar och vad du tycker att vi kan förbättra.

Alla nyheter på ett ställe

På den nya startsidan finns nu möjlighet att se de senaste nyheterna och ta del av annan information om vad som händer i banken. Här kan du bland annat läsa om produktförändringar eller nya funktioner och förmåner som du kan dra nytta av.

Gör det till en vana att läsa här med jämna mellanrum. Det är ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad. Du vet då helt enkelt vad som händer, när det händer och vad det innebär för just dig.

Vi vill veta vad du tycker!

Hemsidan är till för dig och vår förhoppning är att de förändringar som vi gjort kan göra din upplevelse och bankvardag hos oss enklare, smidigare och bättre. Därför vill vi också gärna veta vad du tycker. Dina synpunkter och tankar är viktiga för oss!

Du är välkommen att skicka ett mejl till info@lsb.se eller ringa oss på telefon 040-205 600. Vi finns här för dig!

 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn