Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Mamma knäpper hjälm på sin son

Nu blir Låneskyddsförsäkringen ännu bättre

nyheter

Om det oplanerade händer tycker vi på Lån & Spar Bank att det är viktigt att kunna ge dig den trygghet du behöver. Därför förbättrar vi från och med 1:e mars villkoren för vår Låneskyddsförsäkring. Förändringarna innebär att försäkringen framöver även omfattar psykisk ohälsa, exempelvis depression och utbrändhet, samt arbetsoförmåga vid graviditet.

Varför gör vi denna förändring?

Att ha ett försäkringsskydd som är anpassat för dig och din livssituation är viktigt och bra försäkringar är en förutsättning för trygghet. Med förbättrade villkor för Låneskyddsförsäkringen får du ett omfattande och tryggt skydd om något oplanerat händer. Vi är mycket nöjda med att kunna göra denna förändring och samtidigt hålla försäkringspremien oförändrad.

Vad innebär förändringen för mig som kund?

De förbättrade villkoren gäller från 1:e mars och försäkringsmomenten som nu läggs till omfattar skador som uppkommer från 1:e mars 2022 och framåt. Du behöver inte göra något med anledning av förändringen, utan du får ett bättre försäkringsskydd till en oförändrad försäkringspremie.

Hur gör jag om jag vill teckna försäkringen?

Om du vill veta mer och/eller teckna försäkringen är du välkommen att höra av dig till oss på telefon 040-205 600. För dig som ingår nytt avtal om lån, så ingår försäkringen automatiskt.

Lån & Spar Bank – För en bättre privatekonomi

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn