Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Person svarar på en enkät på datorn

Hjälp oss att besvara vår enkät

nyheter

Vi som bank utvecklas ständigt och för att vi ska bli ännu attraktivare för er som kund, behöver vi er hjälp med att besvara vår enkät som vi inom kort kommer skicka till er via mejl. Frågorna gäller hur ert hushålls ekonomiska status ser ut och där vi tittar på fördelningen av tillgångar och skulder. Utfallet från enkätundersökningen kommer tas i beaktande för bankens kommande produktutveckling. Svaren behandlas anonymt och sista svarsdagen är 15 januari.

Stort tack på förhand!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn