Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Färgglada påskägg

Glad påsk önskar Lån & Spar Bank!

nyheter

Nu är det äntligen dags för påsk igen! Vi hoppas att du får en trevlig helg med mycket sol och trevligheter, oavsett hur du väljer att fira påskhelgen.

I dessa speciella tider som vi fortfarande befinner oss i är det viktigt att vi tar hand om varandra. Är det sol och fint väder så fungerar det att duka upp ett påskbord utomhus eller så kan man testa att ha en påskmiddag via digitala videosamtal. Det viktigaste är att vi håller kontakten med våra nära och kära.

Öppettider i påsk

Vi på Lån & Spar Bank finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan 8-17.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har några frågor. Du är välkommen att ringa 040-205 600 eller skicka ett meddelande till info@lsb.se.

Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en fin påsk!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn