Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Påskbild med påskkyckling och en kanin

Glad påsk!

nyheter

Nu är det äntligen påsk igen! Oavsett hur du väljer att fira påskhelgen, så hoppas vi att du får en avkopplande och skön helg.

Med tanke på den speciella situation vi befinner oss i kommer säkert en hel del påskmiddagar flytta ut i digitala medier. Tack vare tekniken kan vi både se och höra varandra även i tider när vi behöver vara återhållsamma med våra fysiska möten.

Testa en påskmiddag via videosamtal, eller livesänd från din påskbuffé i vardagsrummet. Det kommer med all säkerhet bli en annorlunda upplevelse som dessutom gör påsken lite extra minnesvärd.

Det viktigaste av allt är att vi håller kontakten med nära och kära, och att vi tar hand om varandra i dessa tider.

Öppettider i påsk

Vi finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan 8-17.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har några frågor. Du är välkommen att ringa 040-205 600 eller skicka ett meddelande till info@lsb.se.

Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en fin påskhelg!

 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn