Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Pappa och son

Försäkra ditt hus, hem och bil genom oss

nyheter

Vi på Lån & Spar Bank tycker det är viktigt att kunna erbjuda dig den trygghet du behöver och vi kommer därför från den 1:e april ge dig som kund möjligheten att försäkra ditt hus, hem och bil genom oss.

Efter flera års nära samarbete med försäkringsbolaget Gjensidige är vi otroligt glada över möjligheten att få förmedla deras sakförsäkringar till dig som kund hos oss. De försäkringar du kan teckna är:

  • Bilförsäkring
  • Hemförsäkring
  • Villahemförsäkring
  • Fritidshusförsäkring

Bra försäkringar ger dig trygghet

Vår ambition är att finnas för våra kunder genom livets olika skeden och bidra till en sund privatekonomi. Detta genom enkla och prisvärda produkter som ger dig som kund möjlighet att förverkliga dina drömmar och som samtidigt ger dig trygghet om det oförutsedda inträffar.

-   Vi är övertygade om att bra försäkringar är en grund för trygghet och att fördjupa samarbetet med Gjensidige ytterligare, ger oss möjligheten att hjälpa våra kunder med rätt sakförsäkringsskydd till bra villkor och priser. Kundundersökningar visar också på en efterfrågan av fler relevanta erbjudanden inom bank och försäkring. Något vi dagligen arbetar med att utveckla och vi är därför mycket nöjda med att nu kunna presentera detta erbjudande, säger Pontus von Sydow, Kommersiell Chef på Lån & Spar Bank.

Har du rätt försäkringsskydd?

Livet förändras och så gör även ditt försäkringsbehov. Oavsett om du vill se över ditt försäkringsskydd, få en offert eller bara vill veta mer är du välkommen att höra av dig till oss på telefon 040-205 600.

Lån & Spar Bank – För en bättre privatekonomi

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn