Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Lån & Spar Bank ny logga

Vi lanserar ny grafisk profil

nyheter

Nu byter vi logga och uppdaterar vår grafiska profil. Det innebär bland annat att hemsidan målas om och får en ny design samt att användarupplevelsen förbättras ytterligare. 

Den stora skillnaden är att vi nu använder oss av en större färgpalett och nya bilder. Vi ersätter också de tidigare grafiska elementen med runda och mjuka former. Valet av färger, bilder och grafiska element är en central del av vår nya visuella identitet.

Mycket är nytt men vi är fortfarande den enkla, digitala och smidiga banken som arbetar för att ge dig bra bankprodukter med förmånliga villkor.

Om du vill veta mer om vår grafiska profil och tankarna bakom förändringarna är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi finns här för dig!

 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn