Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Person sitter vid sin mobil

Varning för falska mejl

nyheter

Just nu förekommer det falska mejl-utskick som ser ut att komma från oss på Lån & Spar Bank. Innehållet i utskicken rör sig bland annat om uppmaning att teckna olika abonnemang och antivirusprogram. Länkar i dessa mejl ska du inte öppna eller klicka på!

Lämna aldrig ut personliga uppgifter eller överför pengar till någon du inte vet vem det är. Vid frågor eller om du är osäker på om ett utskick kommer från oss, hör gärna av dig till oss på telefon 040-205 600.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn