Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Midsommarstång

Trevlig midsommar!

nyheter

På fredag är det midsommar och sommarens stora fest är här! Då är det äntligen dags att dansa kring midsommarstången och duka fram svenska klassiker som sill, färskpotatis, köttbullar och den klassiska jordgubbstårtan.

Fakta om midsommar

-  Det är få länder som firar midsommar som vi gör i Sverige, men länderna i Norden har liknande firanden vid ungefär samma tidpunkt.

-  Från början firande man midsommar till minne av Johannes Döparen. Fram till 1952 inföll alltid midsommar den 23 juni, och nu för tiden inträffar midsommar mellan 20 till 26 juni.

-  Förr i tiden sparade man midsommarkransen fram till jul och badade med den. Detta gjorde man för det ansågs ha läkande krafter.

Vi finns för dig hela sommaren

Vi finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan kl 8-17. Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Vi på Lån & Spar Bank hoppas du får en solig och trevlig midsommarafton!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn