Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
LSB + Carswipes logga tillsammans

Lån & Spar Bank presenterar stolt ett nytt samarbete med Carswipe

nyheter

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera ett nytt samarbete med Carswipe, som erbjuder en modern bilhandelsplattform för privata bilaffärer på den svenska marknaden. Genom samarbetet med Carswipe får vi möjlighet att erbjuda vår enkla och trygga finansieringslösning direkt på handelsplatsen.

Vilka är Carswipe?

Carswipe grundades 2018 i Malmö och erbjuder en modern och säker marknadsplats där du som privatperson kan sälja eller köpa bil på ett enkelt och tryggt sätt. Du verifierar dig via Bank ID och sköter hela affären i mobilen eller på datorn. Affären inkluderar alltid hemleverans, försäkring och 6 månaders garanti.

Med Carswipe slipper du exempelvis otrygga möten, förhandlingar och dolda fel. Du får alltså samma förmåner som hos bilhandlaren, men undviker mellanhänder och det är helt digitalt.

”Lån & Spar Bank är vår partner för finansiering. Med hjälp av Lån & Spar Bank kommer våra användare att kunna söka finansiering på ett tryggt och enkelt sätt. Lånen kommer att vara lämpade för vår marknadsplats med bra räntor, villkor och trygghet. Detta är en extremt viktig pusselbit att få på plats för att kunna nå vårt mål att skapa bilaffärer på dina villkor. Vi är väldigt glada för att ha Lån & Spar Bank som partner och ser fram emot vårt samarbete.”

-   Ivan Boberg Jovanovic, Grundare och VD Carswipe AB

Vårt samarbete med Carswipe

För oss på Lån & Spar Bank är en sund privatekonomi viktigt och en bra grund för detta är trygghet, enkelhet och transparens. Vi förstod tidigt i dialogen med Carswipe att vi delar dessa värderingar och att det finns ett behov av en både enklare och tryggare handelsplats för privata bilköp på den svenska marknaden.

Vad förväntar vi oss?

Marknaden för privata bilaffärer i Sverige är stor och med ny teknik och modernare bilar, så ökar också den enskilda investeringen. Varvid behovet av långsiktigt hållbar finansiering också kan vara stort och här får vi möjligheten att erbjuda vår enkla och trygga finansieringslösning direkt på handelsplatsen.

Hur ser vi på samarbetet?

Vi ser långsiktigt på samarbetet med Carswipe och att vi tillsammans genom detta samarbete kan bidra till både en tryggare affär vid bilköp såväl som en långsiktigt hållbar privatekonomi.

Läs mer om Carswipe 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn