Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
test

God Jul och Gott Nytt År!

nyheter

Nu har vi äntligen kommit till den tiden på året som många längtat efter. Julen är här igen och oavsett hur du väljer att fira din jul vill vi önska dig en god och avkopplande julhelg. Vi vill även ta tillfället i akt att önska dig ett riktigt gott nytt år.

En återblick på 2022

2022 närmar sig sitt slut och vad passar då inte bättre än att summera året som gått? Det har varit ett händelserikt, och på många sätt ekonomiskt utmanande år. Riksbanken har höjt styrräntan ett flertal gånger, vilket innebär att vi nu har den högsta räntenivån i Sverige på 14 år. Dessa räntehöjningar är ett resultat av att inflationen fortsatt öka under året, och nu ligger på en nivå om 9,5 procent. Den höga inflationen har i sin tur inneburit att det blivit dyrare att konsumera bland annat mat och elektronik.  

Under året som gått har vi på Lån & Spar Bank fortsatt att arbeta för att göra din bankvardag hos oss så bra som möjligt. Bland annat har vi lanserat en ny hemsida med nya uppdaterade funktioner och ett helt nytt utseende. Vi har också utökat vårt försäkringssamarbete med Gjensidige och förmedlar nu ett antal av deras sakförsäkringar. Som kund har du möjlighet att försäkra exempelvis ditt hem, din bil eller ditt fritidshus genom oss.

Vi välkomnar 2023!

Nu riktar vi blickarna mot 2023, som ännu är ett oskrivet blad. För vår del innebär det nya året fortsatt fokus på att, med dig som kund och dina behov i centrum, utveckla våra produkter och tjänster ytterligare. Vi hoppas, och tror, att 2023 kommer bjuda på nya roliga möjligheter och spännande utmaningar.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn