Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Midsommarmiddag utomhus

Glad midsommar!

nyheter

Midsommar är precis runt hörnet och sommarens stora fest är snart här! Då är det äntligen dags att dansa kring midsommarstången, duka midsommarbordet och ställa fram alla härliga svenska klassiker; sill, gubbröra, färskpotatis, köttbullar och jordgubbstårta.

Varför firar vi midsommar?

Traditionen att fira midsommar går långt tillbaka i tiden, ända till 1500-talet. Då firades midsommar till minne av Johannes Döparen. Fram till 1952 var alltid midsommar den 23 juni, men sedan bestämdes att midsommar ska firas på en fredag någon gång mellan 20-26 juni.

Hur firar länderna i Norden midsommar?

Det är få länder som firar midsommar som vi gör i Sverige, men länderna i Norden har liknande firanden vid ungefär samma tidpunkt. I Danmark och Norge firar de Sankt Hans och då tänder de midsommareldar och leker lekar. I Finland firas Juhunnus och då gör de en midsommarbrasa, midsommardansar och bastubadar.

Vi finns här för dig hela sommaren!

Vi vill önska er en trevlig och solig midsommar!

Vi finns här för dig och har öppet helgfria vardagar mellan kl 8-17. Kom ihåg att Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn