Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Vilken sparränta kan jag få på mina pengar?

Du får alltid en bra sparränta redan från första kronan. På ett Sparkonto har du 0,25% ränta på dina pengar. Har du redan ett lån och/eller kreditkort i banken kan du öppna ett Sparkonto Plus med en räntefördelning om 1 % ränta på belopp upp till 25 000 kr och 0,25 % ränta på belopp däröver. Medlemmar i någon av de organisationer vi samarbetar med har möjlighet att öppna Sparkonto Medlem med en liknande räntetrappa (1% ränta på belopp upp till 25 000 kr, 0,25 på belopp däröver).