Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Spargris med pengar

Sparkonton

För att månadsspara så upprättar du en stående överföring från det konto du önskar skicka pengarna ifrån, till ditt sparkonto hos oss. Den stående överföringen upprättar du alltså ifrån den bank där du har för avsikt att skicka pengar ifrån.

Det är enkelt och tryggt att öppna sparkonto hos oss. Har du redan ett lån och/eller ett kreditkort i Lån & Spar Bank kan du öppna ett Sparkonto Plus. Är du medlem i någon av de organisationer vi samarbetar med är Sparkonto Medlem alternativet för dig.

Läs mer

Du har full koll på ditt sparkonto i vår Internetbank. Logga in med ditt BankID för att göra överföringar, se ditt saldo och söka fram dina kontohändelser. 

Du får göra så många insättningar och uttag du vill, och det är helt kostnadsfritt. Det går självklart också bra att lägga upp en automatisk överföring till ditt sparkonto hos oss. En automatisk överföring skapar du enkelt via din ordinarie bank.

Du får alltid en bra sparränta redan från första kronan.

Läs mer

Ja, alla våra sparkonton omfattas av den danska insättningsgarantin. Det maximala ersättningsbeloppet är motsvarande 100 000 euro per insättare.

Det kostar inget att ha ett sparkonto hos oss. Vi tar inte heller ut någon avgift om och när du vill göra insättningar till eller uttag från ditt sparkonto.