Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hur överför jag pengar från/till utlandet?

Från utlandet: I nuläget går det inte att överföra pengar från utlandet till ett konto i Lån & Spar Bank. För hantering av eventuella utlandsbetalningar hänvisar vi dig till annan bank.

Till utlandet: Det finns idag ingen möjlighet att göra en överföring till utlandet från ett konto i Lån & Spar Bank. Vill du överföra pengar till utlandet rekommenderar vi att du först överför pengarna till önskat konto i din ordinarie bank och sedan gör utlandsöverföringen därifrån.