Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Kan jag ändra min återbetalningstid?

För att ändra återbetalningstid behöver du kontakta oss via telefon 040-205 600, eller skicka ett meddelande via "Meddelande" i Internetbanken. Återbetalningstiden på ett lån kan både förlängas och förkortas.

För att ändra återbetalningstid behöver du kontakta oss via telefon 040-205 600, eller skicka ett meddelande via ”Meddelande” i Internetbanken. Återbetalningstiden på ett lån kan både förlängas och förkortas. Om du önskar förlänga din återbetalningstid är det bra att känna till att den längsta möjliga återbetalningstiden är 15 år.

Om du redan har ett lån som ska återbetalas på 15 år går tiden därmed ej att förlänga mer. När du vill korta ner din återbetalningstid behöver en ny kreditprövning göras, detta för att säkerställa att din privatekonomi klarar en högre månadskostnad.