Inga resultat hittades.

Nyhet

8 appar som hjälper dig med ekonomin

smarta_e_appar

Apparnas universum växer och växer. Idag finns en app för nästan allt. Oavsett om du vill ha hjälp med att räkna dina steg, ta del av nyheter eller styra ditt hemlarm kan du med största sannolikhet hitta en app som gör jobbet åt dig.

När det kommer till pengar och ekonomi finns det även inom detta område en bred flora att tillgå. Vi har valt ut 8 appar som både kan underlätta hanteringen av din privatekonomi och samtidigt göra det roligt att exempelvis spara eller kartlägga dina utgifter.

Steven – Hjälper dig och dina vänner att hålla koll på vem som ska betala vad när ni exempelvis delar på restaurangnotan eller ett gemensamt köp. Med hjälp av appen vet ni helt enkelt vem som betalade vad och vem som är skyldig vem pengar. Dessutom hjälper appen till att påminna den som glömt att betala sin del. Ett smart sätt att undvika ekonomiskt trassel och jobbiga diskussioner kring vem som har och inte har betalat.

Läs mer här!

Mina utgifter –Bättre kontroll på din ekonomi med appen Mina utgifter. Lägg in alla dina utgifter och inkomster och få en tydlig sammanställning över vad du använder dina pengar till. Appen gör det både enkelt och roligt att kartlägga sina kostnader. Vem vet, du kanske hittar något svart hål bland dina utgifter?

Läs mer här!

Buddy – Skapa en budget som passar dig och dina specifika behov. Med Buddy är det roligt att göra och följa sin budget. Appen håller koll på dina utgifter och hjälper dig att inte spendera för mycket pengar i vardagen. Ett måste för dig som varken har tid, ork eller lust att skapa en egen budgetkalkyl i Excel. Du kan också bjuda in din partner eller dina vänner om och när ni är i behov av en gemensam budget.

Läs mer här!

Sparakvittot – Samla alla kvitton du vill spara på ett ställe för att underlätta din kvittohantering. I appen kan du spara elektroniska kvitton och ladda upp bilder på dina vanliga papperskvitton. Problemet med borttappade kvitton är nu historia och ett minne blott. Dessutom slipper du lägga ner tid på att försöka tyda bleknade och oläsbara kvitton.

Tink – Samla hela din ekonomi på ett ställe. Med din tillåtelse hämtar och sammanställer appen information om bland annat ditt sparande och dina korttransaktioner. Av hjärnorna bakom Tink beskrivs appen som din finansiella coach. Ett bra hjälpmedel om du har kort och konton hos flera olika banker och kreditgivare.

Kreddy – En app som hjälper dig att få en snabb, tydlig och bra överblick över ditt kreditbetyg och din kreditvärdighet. Om du vill kan du jämföra din kreditvärdighet med resten av Sverige. Kreddy ger dig också tips och råd kring vad du kan göra för att förbättra din ekonomiska situation.

Läs mer här!

Swish – En nödvändighet för dig som, snabbt och smidigt, vill överföra pengar till vänner och/eller familjemedlemmar. Med Swish kan du skicka pengar till privatpersoner och företag via mobilen. Det bästa av allt är att mottagaren får sina pengar direkt.

Läs mer här!

BankID säkerhetsapp – Används för ditt mobila BankID och ger dig tillgång till din bank dygnet runt. Logga in för att se ditt saldo, kontrollera korttransaktioner, överföra pengar och mycket mer – lite som att alltid ha banken på fickan. Fungerar även hos en del andra företag och myndigheter.

Läs mer här!

 

Notering: Det föreligger inget samarbete mellan Lån & Spar Bank och de aktörer, vars appar vi valt att informera om ovan. Vi tar inget ansvar för de rekommenderade aktörernas appar och innehållet i dessa.

Fler nyheter

Riksbanken varnar för falsk försäljning av e-kronor
Resa under coronapandemin- att tänka på
Glad midsommar!
Trevlig Valborg!

Kontakta oss

Vi har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se