Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Referenspåslag ECB

Här hittar du information om fluktuerande valutaväxlingspåslag för korttransaktioner inom EES i en EES-valuta.

Referenspåslag ECB

Valutaväxlingspåslag med ECB:s valutakurs som referens

Omräkning av transaktionsbeloppet sker till den valutakurs som anges på Mastercards hemsida. På transaktionsbeloppet tillkommer ett valutaväxlingspåslag om f.n. 1,60 %. I syfte att du som kund ska kunna jämföra valutaväxlingskostnader mellan olika kortutgivare presenterar vi nedan/till höger valutaväxlingspåslaget som ett procentuellt påslag i förhållande till växelkurs från Europeiska centralbanken (ECB). Nedan/till höger är ett exempel och referenspåslaget kan därmed fluktuera beroende på Mastercards respektive ECB:s aktuella växelkurser.

Notering: Med EES-valuta avses EUR och nationella valutor i EES-länder.