Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
M Sverige logga

Samarbete med M Sverige

nyheter

Nu blir vi en bank för ännu fler medlemmar. Från och med maj månad samarbetar vi även med medlemsorganisationen M Sverige. 

Samarbetet med M Sverige har flera positiva effekter. Bland annat innebär det att deras cirka 100 000 medlemmar runt om i landet nu har möjlighet att ansöka om förmånliga banktjänster med bra villkor. Och inte minst, vår medlemsfamilj blir både större och starkare.

Det är glädjande att vi inleder ett samarbete med ytterligare en medlemsorganisation. Genom det nya samarbetet med M Sverige blir vi en ännu starkare bank för medlemmar. Det skapar också goda förutsättningar för oss att fortsätta vårt arbete med att utveckla särskilt förmånliga banktjänster till medlemmar, säger Oscar Siöström, tf. Sverigechef på Lån & Spar Bank.

Vilka är M Sverige?

M Sverige är landets största konsumentorganisation för bilister och andra trafikanter. Organisation är partipolitiskt obunden och arbetar för en hållbar, säker och tillgänglig mobilitet. Under sin nästan 100 år långa historia har M Sverige gett sina medlemmar stöd, råd och inspiration för säkrare och roligare bilresor. I och med det nya samarbetet kan nu medlemmarna också ansöka om Medlemslån och Billån med ränterabatt hos Lån & Spar Bank.

Vill du veta mer?

På M Sveriges hemsida kan du läsa mer om organisationen och alla de förmåner som ett medlemskap ger.

Mer information om samarbetet och vad det innebär hittar du här.

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!

Är du medlem och vill ansöka om ett lån med ränterabatt?


Läs mer och ansök här!

Effektiv ränta per 2019-05-01: 4,27 %

 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn