Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Samarbete

Samarbete med Hyresgästföreningen upphör

nyheter

Vi har sedan oktober 2016 samarbetat med Hyresgästföreningen och erbjudit förmånliga banktjänster till föreningens medlemmar. Den 1 juni 2023 upphör samarbetet.

Förutsättningarna för ett samarbete gällande förmånliga bankprodukter till Hyresgästföreningens medlemmar har under samarbetets gång förändrats, inte minst till följd av förändrade förutsättningar på marknaden. Därför har vi efter en tids dialog gemensamt enats kring att avveckla och avsluta samarbetet. 

Samarbetet med Hyresgästföreningen upphör den 1 juni 2023. Du som är kund och påverkas av den här förändringen får mer information i din Internetbank. I den informationen framgår tydligt vad som sker i samband med att samarbetet avslutas. Nyförsäljning av bankprodukter med medlemsförmån upphör den 1 februari 2023.

Om du har frågor om ditt medlemskap kontakta Hyresgästföreningen på telefon 0771-443 443, eller skicka ett mejl till medlemsformaner@hyresgastforeningen.se. 

För mer information om samarbetets upphörande, vänligen kontakta:Oscar ThasénSverigechef


Telefon: 040-205 600E-post: oscar.thasen@lsb.se 

 

Lån & Spar Bank har sedan starten på den svenska marknaden 2006 haft en god tillväxt och vi jobbar aktivt med att stärka vårt erbjudande till kreditvärdiga privatpersoner, såväl befintliga som nya. Från den 1 april 2022 ger vi dig som kund i Lån & Spar Bank möjligheten att försäkra ditt hus, hem och bil genom oss. Läs mer på lsb.se/forsakra eller kontakta oss på telefon 040-205 600!
 

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn