Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hyresgästföreningen

Samarbetet mellan Lån & Spar Bank och Hyresgästföreningen avslutades 1 juni 2023.

Familj vid köksbord

Samarbetet har upphört

Från och med den 1 juni 2023 är det tidigare samarbetet med Hyresgästföreningen avslutat. Det innebär bland annat att medlemmar i Hyresgästföreningen inte längre erbjuds banktjänster med medlemsförmåner hos Lån & Spar Bank.

Att avsluta samarbetet var ett gemensamt beslut som fattades till följd av förändrade förutsättningar på marknaden. Alla kunder som berörs av förändringen har fått information i Internetbanken.

Självklart är du fortfarande välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra lån, kreditkort eller sparkonton.

Frågor?

Vid frågor om våra produkter och tjänster är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-205 600, eller skicka ett mejl till info@lsb.se. Våra öppettider är helgfria vardagar, kl. 8-17.

Är du redan kund kan du logga in i vår Internetbank för att se ditt aktiva bankengagemang, eller kontakta oss den vägen. Internetbanken är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har frågor som rör eventuellt medlemskap i Hyresgästföreningen ber vi dig kontakta Hyresgästföreningens servicecenter på telefon 0771-443 443, eller skicka ett mejl till medlemsformaner@hyresgastforeningen.se.

Annat som kan vara intressant

Par som tog medlemslån vilket sänkte deras månadskostnad

Ekonomiskolan

”Med hjälp av Medlemslånet sänkte vi månadskostnaden med 5 800 kr”

En kvinna sitter i sitt vardagsrum och gör en budgetkalkyl på sin laptop

Ekonomiskolan

Budgetmall för privatpersoner – få koll på ekonomin på 15 minuter