Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

Läs mer

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hyresgästföreningen

 i samarbete med Lån & Spar Bank

Familj vid köksbord

Din medlemsförmån

För dig som är medlem i Hyresgästföreningen erbjuder vi förmånliga banktjänster. Vi vill att du ska få ut det mesta ur ditt medlemskap och strävar därför efter att hjälpa dig till en bättre privatekonomi. Efter en inskickad låneansökan blir du kontaktad av oss. Vi vill att våra kunder ska förstå sina bankaffärer och arbetar alltid för att hitta den bästa lösningen för dig som kund.

Hyresgästföreningens medlemskort

Medlemslånet

Du får du 0,50%-enheter i ränterabatt när du tecknar ett Medlemslån hos oss. Med Medlemslånet kan du samla alla dina lån och krediter på ett och samma ställe. Det blir enklare för dig och dessutom får du möjlighet att sänka din månadskostnad. Är ni två sökande så kan ni låna upp till 600 000 kr – utan säkerhet. Vi har hjälpt många kunder att sänka sin månadskostnad, se vad vi kan göra för dig. Räntan är individuell och bestäms efter kreditprövning 2,95-8,95%. Räntan förutsätter medlemskap i Hyresgästföreningen. Effektiv ränta per 2022-03-15: 4,49 %.

Hyresgästföreningen logotyp

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen arbetar med opinionsbildning och att påverka beslutsfattare för att förbättra villkoren för hyresgäster runtom i Sverige, samt hjälpa hyresgäster att själva påverka sitt boende. Föreningen har över en halv miljon medlemmar och erbjuder en mängd förmåner som skapar mervärde och ger möjlighet att spara pengar – däribland smidiga banktjänster från Lån & Spar Bank till extra bra villkor.

Annat som kan vara intressant

Par som tog medlemslån vilket sänkte deras månadskostnad

Ekonomiskolan

”Med hjälp av Medlemslånet sänkte vi månadskostnaden med 5 800 kr”

Två personer kollar sin budget på datorerna

Ekonomiskolan

Budgetmall för privatpersoner – få koll på ekonomin på 15 minuter

Kille kollar ekonomiappar på sin telefon

Ekonomiskolan

8 appar som hjälper dig med ekonomin