Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

När kan det vara bra att samla lån?

Om du har många dyra smålån hos olika kreditgivare kan det vara bra att samla lånen hos en och samma bank istället. På så sätt kan du ha möjlighet att förändra din privatekonomi till det bättre och få mer pengar över till annat.

Ett annat tillfälle när det är bra att samla lån är om din livssituation har förändrats. Det kan handla om att du har fått högre lön, att du blivit sambo eller att du av andra anledningar har fått en bättre kreditvärdighet. Det innebär i sin tur att dina möjligheter att få bättre lånevillkor ökar. Enkelt förklarat betyder det att villkoren du erbjuds nu baseras på förutsättningar som i detta fall är mer gynnsamma jämfört med när du ansökte om de andra lånen.